FOTBAL | Muscelenii din Liga I vor începe noul sezon la alte echipe. Dan Nistor implicat în…”schimbul anului”

După ce mai întâi Simon Măzărache a plecat de la CSU Craiova la Juventus Bucureşti sub formă de împrumut, iar apoi Mihai Popescu de la Dinamo la FC Voluntari, tot sub formă de împumut, recent s-a parafat şi cel de-al treilea transfer al verii în care a fost „implicat” unul dintre jucătorii musceleni care evoluează la nivelul primului eşalon. În cel considerat de presa din România „schimbul anului”, Dan Nistor a plecat de la Dinamo la CFR Cluj sub comanda lui Dan Petrescu, iar în locul său la alb-roşii a venit Filipe Nascimento!
Fostul decar al dinamoviştolor este cotat la 1,2 milioane de euro, are 29 de ani şi a jucat 35 de meciuri pentru Dinamo în toate competiţiile. A marcat 6 goluri şi are 7 assisturi. A fost implicat în scandalul „banderola”, însă episodul a fost repede uitat, după ce Dan Nistor a marcat de două ori în poarta rivalilor, în meciurile din Cupa Ligii, trofeu pe care, ulterior, avea să-l şi câştiga Dinamo!
Musceleanul a plecat de la un salariu de 10.000 de euro pe lună, iar de la CFR şi-ar dori 15.000, plus o primă de instalare.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *