CONFERINŢĂ DE PRESĂ (VIDEO) | Ilie Balaci şi Dănuţ Lupu au venit la Câmpulung să vorbească despre MECIUL LUI DOBRIN

Ceea ce se anunţă a fi „Evenimentul anului” în sportul muscelean, întră în linie dreaptă! La sfârşitul acestei săptămâni, mai exact vineri de la ora 18.00, pe stadionul „Municipal” din Câmpulung este programat MECIUL LUI DOBRIN, Stelele fotbalului muscelean vs Stelele fotbalului românesc. Promotorul acestui joc, Adrian Troscenco, a organizat duminică la Câmpulung, la Restaurantul Ciobănaşu, o conferinţă de presă pentru promovarea acestui eveniment. A avut invitate două nume mari din fotbalul românesc, Ilie Balaci şi Dănuţ Lupu, jucători ce vor fi prezenţi şi pe teren, la jocul de vineri! Şi tot în conferinţă, prezent a fost şi primarul municipiului Câmpulung, Liviu Ţâroiu.
S-a vorbit în primul rând despre Dobrin, despre care oricine ar avea numai cuvinte de laudă. La fel şi cei doi invitaţi: „Îl preferam pe Gicu aici, lângă noi, nu pe piept!” – a spus Ilie Balaci, făcând referire la faptul că tricoul de eveniment pe care-l purtat avea imprimat chipul lui Dobrin! „Dacă cineva a fost numit rege în România, pentru mine Gicu Dobrin a fost împărat!” – fost şi remarca lui Dănuţ Lupu.

ILIE BALACI: „Sincer, îl preferam pe Gicu lîngă noi, nu pe piept. E greu să vorbeşti despre Gicu, dar cred că această conferinţă de presă o facem în ideea că poate vom aduce mulţi spectatori la stadion, pentru că, vedeţi dumneavoastră, Gicu pentru ei juca. Îi plăcea spectacolul şi făcea spectacol, în special pentru cei care veneau să-l urmărească. Aşa ne-au rămas în minte imaginile cu şi despre Gicu Dobrin. Aşa că, rugămintea mare ar fi dacă s-ar putea face un efort ca, vineri, acest stadion din Câmpulung să fie plin, iar Gicu, de acolo de undeva de sus, să se bucure de acest eveniment. Am răspuns invitaţiei cu mare drag, pentru că e vorba despre Dobrin. Am o datorie morală faţă de el, m-am legat sufleteşte şi am foarte multe amintiri frumoase!”

DĂNUŢ LUPU: „Este o onoare pentru mine să particip la acest memorial. Am avut onoare de-a lungul timpului să mă antrenez, dar să şi joc alături de naşul meu, aici de faţă, însă, cu Gicu Dobrin nu m-am intersectat, sunt totuşi nişte ani diferenţă între noi. În schimb, eu am spus şi o repet: dacă cineva a fost numit rege în România, pentru mine Gicu Dobrin a fost împărat. Sper ca vineri stadionul să fie arhiplin şi să facem un meci frumos. Vrem să facem un adevărat spectacol şi cred că spectatorii vor avea ce vedea.”


În cadrul conferinţei, Adrian Troscenco a prezentat numele jucătorilor care au confirmat prezenţa la acest eveniment şi totodată au fost prezentate tricourile de joc şi mingea oficială a acestei întâlniri. (Foto: Narcis MANOLE)

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *