DERBYUL MUSCELENILOR | Mazarache vs Nistor şi Popescu în CSU Craiova – Dinamo

Capul de afiş al etapei cu numărul 12 în Liga I este considerat meciul din această după-amiază de la Severin dintre CS Universitatea Craiova şi Dinamo Bucureşti. De la Câmpulung, dincolo de simpanii, acest joc trebuie să-l privim şi prin prisma celor 3 jucători musceleni implicaţi în această partidă!
mazarache-gol      La gazde, SIMON MAZARACHE are un început foarte bun de sezon. A fost de 9 ori titular în cele 11 partide şi are 4 goluri înscrise, fiecare reuşită a sa însemnând puncte preţioase pentru olteni!

dan-nistor-dinamoDe partea cealaltă, DAN NISTOR abia ajuns la Dinamo, caută în continuare se se acomodeze, deşi a primit încredere totală de la Ioan Andone, acesta punându-i pe braţ banderola de căpitan. În mod normal, cei doi jucători vor fi titulari în această întâlnire.

mihai-popescu2La „pândă” pentru a evolua în acest joc stă şi al treilea muscelean: MIHAI POPESCU. Acesta a debutat deja în primul eşalon pentru Dinamo; face parte din lotul „câinilor” deplasat la Severin şi aşteaptă decizia antrenorului dacă-l va folosi în centrul defensivei încă din primul minut ori îl va păstra pe banca de rezerve. Purtător al tricoului cu numărul 2, Mihai Popescu a fost de două ori integralist în acest sezon.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *