FOTBAL & FEMINITATE | Selecționata Argeșului a câștigat Cupa Speranțelor la U12

Federația Română de Fotbal a organizat recent, la Suceava, Turneul final al Cupei Sperantelor la fotbal feminin, competiție rezervată selectionatele județene Under 12 și Under 14, în cadrul programului Fotbal și Feminitate. S-a desfășurat între 3 și 5 noiembrie și au participat 28 de echipe, aproximativ 220 de jucătoare nelegitimate. La U12, selecționata județeană Argeș a încheiat competiția pe primul loc și a obținut câteva titluri individuale. A câștigat mai întâi grupa din care a făcut parte (cu Vaslui, Alba și Maramureș); a trecut în semifinale de Brăila (4-0), iar în finală a dispus la limită, scor 1-0, de Bistrița Năsăud.
Echipa U12 a județului Argeș a fost desemnată Cea mai bună echipă a turneului, iar jucatoarea Ariana MARIN, a fost declarată Cea mai bună jucatoare a turneului și, totodată, golghetera competiției, cu 10 goluri marcate.
Lotul: Daria Luca, Ariana Marin, Maria Barbu, Roxana Muzuru, Georgiana Timiș, Cristina Crudu, Carmina Voicu, Ștefania Danciu. Antrenori: Marin Sandu și Mihai Cârstea.
Selecționata U14 a județului Argeș a făcut parte din Grupa A alături de Teleorman, Brăila și Bistrița, însă nu a reușit să treacă de faza I a competiției. La Suceava a fost prezent și președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, iar delegația județului nostru a fost condusă chiar de președintele AJF Argeș, Corneliu Sorescu.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *