FOTBAL | Dragoș Horeboiu a dat probe de joc la Virtus Entella în Italia

      Portarul echipei de fotbal juniori de la CSS Dinicu Golescu Câmpulung, Dragoş Horeboiu, a participat timp de cinci zile, la Chiavari, în Italia, la un stagiu de pregătire la Academia de juniori a formației Virtus Entella, ocupanta locul 17 în Serie B. În toată această perioadă, tânărul jucător muscelean  a efectuat un program de pregătire, iar joi după-amiază a fost titular pentru Entella într-un meci amical, câștigat de echipa sa, scor 1-0, cu USD Carasco.
   „Academia de Fotbal a Clubului Entella Calcio este considerată, ca organizare, în primele trei din Italia. Dacă lucrurile vor decurge normal, este posibil ca în viitorul apropiat jucătorul nostru să facă obiectul unui transfer la echipa italiană” – a declarat pentru sportinmuscel.ro profesorul Ovidiu Tică, cel care i-a fost alături în toată această perioadă.

Dragoș Horeboiu este reprezentat de impresarul Alecsandro Acri, cel care a făcut posibilă atât această deplasare, cât și cea de la Pescara din luna mai, ambele fiind programate încă din luna aprilie a acestui an. Născut pe 5 septembrie 2002, Dragoş Horeboiu este componentul al naţionalei României U15, pentru care a debutat în luna februarie întru-un amical cu Republica Moldova, la Piatra Neamț.
De achiziţionarea portarului de la Câmpulung s-a arătat interesată în această perioadă și Academia Rapid Bucureşti, iar
Răzvan Iosivoiu este un alt jucător talentat de la CSS Dinicu Golescu care ar putea prinde, cât de curând, un transfer peste hotare!

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *