CJ NORD | Surpriza a fost anulată. Rapid Davidești a câștigat contestația

Întrunită marți după amiază, Comisia de Disciplină din Cadrul Asociației Județene de Fotbal Argeș a analizat, printre altele, și contestația formulată de Rapid Davidești la finalul jocului de la Hârtiești, după înfrângerea surprinzătoare, 1-2 cu Petrolul.
Conform raportului întocmit de Comisie și publicat ulterior pe site-ul ajfargeș.ro, reiese faptul că jocul a fost „omologat 3-0 în favoarea echipei Rapid Davidești”. În urma acestui rezultat, Rapidul revine în fruntea clasamentului.

Echipa sancționată: AS Petrolul Hartiesti
Abatere: Echipa AS Rapid Davidesti contesta jucatorul cu nr. 15 – Serban Alex de la echipa AS Petrolul Hartiesti pentru substituire. Jucatorul contestat nu s-a prezentat sa-si treaca datele personale in raportul de arbitraj. Contestatia a fost formulata dupa terminarea jocului in timp regulamentar. Contestatia a fost sustinuta financiar de catre echipa AS Rapid Davidesti.
Rezolutie: Jocul se omologheaza cu scorul de 3-0 in favoarea echipei AS Rapid Davidesti, echipa AS Petrolul Hirtiesti primeste o penalitate financiara de 500 lei in baza listei anexe la regulamentul AJF, poz. 29, col.5 si restituirea taxei de contestatie de catre echipa AS Petrolul Hirtiesti.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *