FOTBAL | Cu ochii pe muscelenii din FCSB – DINAMO

Mai repede ca niciodată, meciul dintre FCSB și DINAMO se va juca în acest sezon încă din etapa a II-a! Este, cu siguranță, și cel mai așteptat meci din campionat, indiferent de stările prin care trec cele două echipe. Pentru musceleni meciul poate fi și mai atractiv, dacă ținem cont de faptul că din lotul dinamoviștilor fac parte doi fotbaliști din zona Muscel: Dan Nistor și Mihai Popescu, iar de partea cealaltă, la FCSB, Alin Popescu, secundul lui Nicolae Dică, a jucat și el în Muscel. A fost coechipier cu Dan Nistor la CS Muscelul Câmpulung (în sezonul 2008-2009, pe când echipa evolua în Liga a III-a), iar în 2011 a promovat cu CS Rucăr în Liga a III-a, și chiar a marcat în meciul de baraj cu Sevisul Selimbăr.
În acest moment, Dan Nistor pare a fi cel mai în formă jucător din lotul alb-roșilor, iar acest lucru l-a subliniat și Nicolae Dică în conferința de presă:
”Din punctul meu de vedere, Nistor este un jucător foarte important pentru Dinamo. Trage echipa după el. Știe ce să facă și pe faza ofensivă, dar și pe cea defensivă. Este căpitanul echipei și sigur va fi foarte motivat mâine. Îmi place de el. Bratu e un antrenor tânăr, cu ambiție, care vrea să obțină rezultate bune”, a declarat Nicolae Dică. Dacă Alin Popescu va sta cu siguranță pe bancă, Dan Nistor va fi pe teren încă din primul minut și va purta banderola ”câinilor” și foarte probabil, pe Mihai Popescu îl vom regăsi în centrul defensivei.
FCSB – DINAMO se va juca duminică, 29 iulie, de la ora 21.00, pe Național Arena.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *