FOTBAL | Seara muscelenilor în DERBY DE ROMÂNIA. Dan Nistor și Mihai Popescu, goluri spectaculoase cu FCSB

În avancronica derbiului fotbalului românesc, site-ul nostru titra: ”Cu ochii pe muscelenii din FCSB – Dinamo”, iar muscelenii au avut o seară cu adevărat fantastică! Titulari pentru Dinamo, Dan Nistor și Mihai Popescu și-au trecut numele pe lista marcatorilor în momente cheie ale partidei, într-un FCSB – DINAMO 3-3, considerat unul dintre cele mai spectaculoase jocuri între cele două echipe în ultimii ani. În minutul 61 Nistor a punctat pentru 2-2 cu o execuție din centrul careului, iar Popescu a ieșit la rampă pe final de joc, în minutul 89, când a marcat pentru 3-3 cu o puternică lovitură de cap!

Este pentru a doua oară când cei doi musceleni, Dan Nistor și Mihai Popescu, marchează în aceeași partidă pentru Dinamo! Au făcut-o mai întâi în sezonul trecut, în deplasarea de la Juventus București (scor 2-0), iar acum în poarta rivalilor; într-o seară frumoasă pentru fotbalul românesc, într-un derby cu 6 goluri și multe alte ocazii la cele două porți!
 FCSB – DINAMO 3-3 (1-1)
Gnohere (10), Fl. Coman (55, 68) / Axente (45+1), Nistor (61), M. Popescu (89).

FCSB a marcat trei goluri, astfel că, motive de bucurie a avut și Alin Popescu, secundul lui Nicolae Dică. În cariera sa de jucător, Alin Popescu a evoluat și la echipe din zona Muscel. În Liga a III-a la CS Muscelul Câmpulung, fiind coleg cu Dan Nistor, și în Divizia D la CS Rucăr, formație alături de care a și promovat în 2011 în liga a III-a, marcând un gol în meciul de baraj.
FOTO: facebook.com/FCDinamoOfficial

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *