EXCLUSIV / Am intrat în camera de la Rio a Andreei Panţuroiu: „Suntem aici pentru concurs, nu pentru a defila într-un hotel de 5 stele”

Plecată luni dimineaţa de pe Aeroportul „Henri Coandă” din capitală, Andreea Panţuroiu a ajuns 12-13 ore mai târziu la destinaţe: Rio de Janeiro, Brazilia. Alături de ceilalţi reprezentanţi din delegaţia României, a ajuns direct în Satul Olimpic şi ocupă în prezent un apartament la etajul 5 al blocului cu numărul 20, pe care îl împarte tot cu o atletă; clujeanca Andrea Miklos, cea care va concura în proba de ştafetă, 4x400m. La fel ca toţi ceilalţi sportivi prezenţi la Rio, şi „Panţu” s-a lovit de problemele legate de întârzierea lucrărilor din satul olimpic, însă nu pune deloc preţ pe acest lucru: „Sunt ceva probleme cu apa. Când e prea caldă, când e rece. Aici este totul făcut prost, în grabă… dar nu contează! Suntem aici pentru concurs, nu pentru a defila într-un hotel de 5 stele.”
E la numai 2 paşi de vestita plajă de la Copacabana, însă Andreea spune că nici nu se gândeşte acolo, poate după concurs, dacă timpul îi va permite. Va concura în proba de triplusalt, iar în acest moment cea mai bună săritură a sa măsoară 14.33m, rezultat care în urmă cu o lună de zile i-a adus aurul balcanic.
Sub directa coordonare a antrenoarei Mihaela Nicoară, în toată această perioadă, Andreea face câte un antrenament zilnic, cu gândul de a depăşi cu mult rezultatul de care aminteam. va intra în concurs sâmbătă, 13 august, la ora 15:40 (ora României).

Renault  Olimpic – Andreea Panţuroiu

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *