Dan Nistor s-a ţinut de cuvânt: „În campionat nu vă mai iert!”

Pe mijlocaşul Pandurilor, musceleanul Dan Nistor, l-am întâlnit ultima oară în baza sportivă „Hidroelectrica” din Câmpulung, fiind spectator la unul dintre meciurile echipei „Primăria Rucăr” de la Cupa Primăverii la minifotbal. Tocmai revenise la lotul naţional al României, după meciul cu Insulele Feroe din preliminariile Campionatului European. Ne-am salutat, ne-am vorbit şi cum mă ştie dinamovist, mi-a zis cu zâmbetul pe buze: „În campionat nu vă mai iert” – făcând referire la faptul că în dubla din semifinalele Cupei Ligii, deşi Pandurii a marcat de 5 ori în poarta lui Dinamo, el nu reuşise niciun gol! I-am răspuns pe acelaşi ton zâmbăreţ, dar sincer: „Mă, dacă marchezi golul victoriei, sincer nu mă supăr!”
Marţi seara a venit şi „ora meciului” din campionat; Dan Nistor a fost titular, a avut o prestaţie bună, aşa cum dealtfel ne-a obişnuit, iar în minutul 80 a marcat golul „trei” al formaţiei sale!

Era golul de 3-2, acesta fiind, dealtfel, şi scorul final dintre Pandurii Tg.Jiu şi Dinamo, într-o seară în care, musceleanul chiar s-a ţinut de cuvânt! De cuvânt mă ţin şi eu şi, sincer, nu m-am supărat pentru această înfrângere a lui Dinamo! Bravo, Nistore! (Bogdan Burhan)

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *