Echipele de la CS PRISTAVU CÂMPULUNG au obţinut 13 victorii în 14 meciuri disputate

Debut perfect pentru echipele de la CS Pristavu Câmpulung în turul Diviziei A la tenis de masă, competiţie care a început duminică la Buzău şi s-a încheiat miercuri după-amiază!
În competiţia masculină, CS Pristavu II Câmpulung (în formula Florin Spelbuş, Ştefan Tonghioiu, Mihai Zanfir şi Cristi Chiriţă) a făcut parte din Seria a II-a şi a obţinut victorii pe linie: 5-1 cu Fit Feel Odorheiul Secuiesc, 5-2 cu TC Dej, 5-1 cu LPS Constanţa, 5-0 cu CSS Odorheiul Secuiesc, 5-1 cu Spartac Bucureşti, 5-0 cu Raris Timişoara şi 5-1 cu RER Buzău. Aşadar, 7 meciuri, 7 victorii şi, din postura de nou promovată, echipa musceleană se instalează în fruntea clasamentului după prima fază a campionatului Diviziei A în Seria a II-a.
Tot din postura de nou-promovate, fetele de la CS Pristavu (Daniel Bârzoi, Oana Anghelescu, Roberta Dragonu) au avut şi ele o serie incredibilă la Buzău! 7 meciuri, dintre care „6 transformate” în victorie: 5-1 cu CSS Tg.Mureş, 5-1 cu CSM Giurgiu, 5-2 cu CSTA Bucureşti, 5-0 cu CSS Slatina (neprezentare), 5-4 cu Politehnica Cluj, 2-5 cu CSM Moineşti şi 5-0 cu LPS Bistriţa. Sunt, la fel ca şi băieţii, în fruntea clasamentului după prima fază a campionatului Diviziei A.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *