AS Lereşti era condusă în minutul 10 cu 2-0! Vezi cum s-a terminat meciul din „cupă” cu Gloria Berevoeşti!

Meciul dintre AS Lereşti şi Gloria Berevoeşti, contând pentru 16-imile Cupei României la Fotbal – faza judeţeană, a început practic de la scorul de 2-0 pentru oaspeţi şi asta pentru că Ionuţ Popescu a reuşit rapid „dubla”, punctând în minutele 3 şi 9! Gazdele au reacţionat şi în minutul 16 Alex Bădulescu a redus din handicap, 2-1, scor cu care s-a şi intrat la vestiare, după primele 45 de minute.
În partea a doua a jocului, gazdele au intrat şi mai încrezătoare, însă marile ocazii le-au avut tot oaspeţii, iar cea mai clară ocazie de a se desprinde au avut-o în minutul 68 de la punctul cu var, numai că Geo Neagu a ratat lovitura de la 11m sau mai bine spus poartarul Adrian Plevan a apărat, ţinându-şi, astfel, echipa în joc!
AS Lereşti a rămas în inferioritate după ce Marcel Marian a primit roşu direct, pentru un fault dur asupra unui adversar, dar chiar şi aşa, cu 8 minute înainte de final gazdele au dat „lovitura”! Au beneficiat de o „indirectă” din careul mare, din preajma punctului cu var, iar Alex Slăninoiu a punctat pentru 2-2. Acesta avea să fie şi rezultat final al celor 90 de minute, iar pentru stabilirea echipei câştigătoare s-a trecut direct la executarea loviturilor de departajare.
Fotbaliştii de la Berevoeşti au ratat de două ori, „omul negru” fiind chiar Geo Neagu – cel care a ratat şi la loviturile de departajare! AS Lereşti s-a impus cu 4-2 (6-4 la general) şi merge, surprinzător, în faza optimilor de finală.

În celelalte partide ale zilei disputate în zona Muscel s-au înregistrat următoarele rezultate:
AS Dragoslavele – CS Rucăr 1-0, CS Domneşti – CS Mioveni II 1-3 şi Vulturul Vultureşti – AS Miceşti 5-1. Tot în zona Muscel, miercuri de la ora 15.00 se va juca meciul AS Stâlpeni Rădeşti – AS Cetăţeni.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *