Clinceni – Bradu 1-1. Egali la rejucare

După mult tam-tam şi controverse, meciul din prima etapă dintre Inter Clinceni şi Atletic Bradu s-a rejucat în cele din urmă, în ciuda protestelor argeşenilor care au făcut numeroase memorii pentru a li se acorda meciul la masa verde. Vă reamintim că la data iniţială, meciul nu s-a disputat deoarece salvarea care a venit iniţial la teren nu a avut medic, pentru că acesta a fost reţinut la un accident petrecut pe drumul spre stadion. Cum arbitrul nu a permis începerea meciului fără medic, a fost solicitată o nouă ambulanţă, care a ajuns după cele 15 minute regulamentare de la fluierul iniţial de start, astfel că s-a fluierat finalul meciului.
Revenind la meciul disputat marţi, ilfovenii au dominat partida, dar la pauză scorul a fost 0-1, pentru că oaspeţii au reuşit să puncteze după o lovitură liberă din margine, la care Jenaru a deviat cu capul la colţul lung din 7-8 metri.
După pauză, Clinceniul a continuat să domine şi a avut o posesie mai bună, aşa că golul egalării a venit de la sine. Era minutul 60, când, la un corner, Fluerică a trimis cu capul, portarul advers a scos lovitura puţin lateral stânga şi Şanţmare a şutat… tare.
Ţiţi Dumitriu a abordat meciul cu Horia Iancu – Alex Andrei, Cătălin Matei, Şanţmare, Oşca – Antonio Popa, Dorinel Popa – Vali Budeanu, Cristi Păun, Auraş Dumitru – Fluerică. Au mai jucat Pătraşcu, Florin Budeanu şi Mălin Iordache. (foto si text: ilfovsport.ro)

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *