FOTBAL | Viceprimarul Blidaru: „Nu trebuie să facem o mare dramă din înfrângerea cu Poiana Lacului”

   Viceprimarul municipiului Câmpulung, Mărgărin Blidaru, a făcut o declarație cel puțin curioasă marți după-amiază, în ședința Consiliului Local, când le-a cerut colegilor să nu facă o dramă din înfrângerea echipei de fotbal ACS Inter Câmpulung, 0-8 cu AS Poiana Lacului, încercând, totodată, să-i convingă pe contestatari că, de fapt, AS Poiana Lacului nu este chiar… Poiana Lacului!
„Echipa își desfășoară meciurile pe stadionul
<<Tablierul>> din Pitești, are numai jucători din Pitești, plătiți foarte bine, așa că nu trebuie să facem o mare dramă că acești copii de 16-17 ani au pierdut la niște seniori.” – a declarat acesta.
Discuția vine, însă, într-un moment nefavorabil viceprimarului! Încercând să scuze înfrângerea prin a evidenția că echipa din Poiana Lacului are numai jucători din Pitești, iar la Câmpulungul evoluează cu juniorii, ei bine, jucători consacrați din municipiul Câmpulung, precum Adrian Tănase și Robert Craioveanu, nu au loc la ACS Inter Câmpulung și joacă la Gloria Berevoești.
Pe ordinea de zi a ședinței de ieri, consilierii au avut la punctul 5, proiect de hotărâre privind acordarea unui sprijin financiar echipei de fotbal ACS Inter Câmpulung. După îndelungi discuții, proiectul a trecut. (VEZI VIDEO)

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *