BOB | (VIDEO) Aur pentru România la Campionatul European U23, în echipaj format exclusiv din sportivi legitimați la CS Muscel Câmpulung

Rezultat important la Innsbruck, în Austria, pentru echipajul de bob 4 persoane al României, format din sportivii legitimați la CS Muscel Câmpulung, Mihai Tentea, Raul Dobre, Ciprian Daroczi și Alexandru Bugheanu! În această formulă, sportivii pregătiți de Iulian Păcioianu, și el antrenor la CS Muscel, au devenit sâmbătă dimineața campioni europeni la juniori sub 23 de ani!
Cu timpul înregistrat 1:43:38, aceștia s-au clasat mai întâi pe locul 7 din 21 de echipaje participante la Campionatul European de bob 4 persoane, competiție pentru Juniori U26, dar și pe locul I în clasamentul juniorilor U23, categorie de vârstă la care s-au încadrat, este adevărat, numai două echipaje: România și Letonia!
 Este un titlu care rămâne în palmaresul echipajului tricolor, românii având, dealtfel, mai multe rezultate notabile în competițiile internaționale, iar Mihai Tentea ca pilot este, într-adevăr, un fenomen!

La sfârșitul acestei săptămâni, echipajul României va lua start la Campionatul European și în proba de bob 2 persoane. Competiția ce se va desfășura în Letonia, iar echipajul va fi format din sportivii legitimați la CS Muscel Câmpulung, Mihai Tentea și Ciprian Daroczi. 

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *