BOB | Muscelenii au luat start la prima etapă în Cupa Europei. La bobul de „patru”, România a venit între primele 10 echipaje

Când alte sporturi sunt sau poate se pregătesc de vacanţă, bobul abia îşi începe sezonul competiţional pe gheaţă. Astfel, la sfârşitul săptămânii trecute, la Winterberg în Germania, a avut loc prima etapa din cadrul Cupei Europei de bob seniori, iar secţia de la CS Muscel Câmpulung, coordonată de Iulian Păcioianu, i-a avut în competiţia de bob “2 persoane” pe Fabian Purcea şi Irinel Cojan, care au concurat în echipaje diferite şi care, pentru moment, nu au prins un loc între primii 20.
La bobul de “4 persoane”, echipajul României, din care au făcut parte muscelenii Gabriel Sălăjan şi Irinel Cojan, s-a clasat în primul concurs pe locul 11, iar în cel de-al doilea pe loc 8.

La sfârşitul acestei săptămâni, emoţiile sunt îndreptate spre Mihai Păcioianu (skeleton) şi Mihai Tentea (monobob), cei care vor concura, la Igls, într-o nouă etapă de calificare la Jocurile Olimpice de Tineret de la Lillehamer.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *