AKTA | Gabriela Szabo vine în mijlocul elevilor din Topoloveni

In data de 21 mai 2016, incepand cu ora 10:00, in orasul Topoloveni ( Arges), se va desfasura concursul atletic “Alearga pentru Romania” organizat de compania AKTA si orasul Topoloveni, cu participarea Gabrielei Szabo.
Concursul are ca scop identificarea viitoarelor stele ale atletismului romanesc care sa reprezinte Romania la competițiile de anvergura continentala si mondiala. Cei selectionati vor avea posibilitatea sa inceapa pregatirea atletica de specialitate cu antrenorul emerit Zsolt Gyongyossy, cel alaturi de care si Gabriela Szabo a cucerit medaliile olimpice si mondiale.
La competitie vor participa elevi cu varste cuprinse intre 13 si 14 ani, ce apartin scolilor din Topoloveni si localitatile invecinate. Fetele vor alerga pe distanta de 1000 m, iar baietii 1500 m.
Zona de Start/Finish va fi amenajată pe stadionul Topoloveni. Concurentii vor avea acces la punctele de hidratare şi de servit fructe si vor beneficia de securitate si asistenţă medicală de specialitate.
AKTA va oferi fiecarui participant un pachet constand intr-un tricou personalizat, număr de concurs si medalie de finisher. Castigatorii locurilor 1, 2 si 3 vor fi rasplatiti cu premii oferite de AKTA reprezentand vouchere cu gratuitate la serviciile de TV si internet pe o perioada de 12 luni, 6 luni si respectiv 3 luni.
Proiectul national comun “Alearga pentru Romania” dintre AKTA si Asociaţia Club Sportiv „ZSOLT GYONGYOSSY, educaţie prin sport” are ca scop relansarea atletismului romanesc in probele de fond si semi-fond.
akta2    AKTA este alaturi de membrii comunitatilor in care activeaza si se implica permanent in dezvoltarea activitatilor cultural-sportive. Digital Cable Systems (AKTA) este astazi al patrulea mare furnizor de servicii triple-play (televiziune prin cablu, Internet si telefonie fixa) din Romania, fiind prezent la nivel national cu servicii rezidentiale si business in peste 3,500 de localitati din 30 de judete.
Asociaţia Club Sportiv „ZSOLT GYONGYOSSY, educaţie prin sport” este implicata in proiecte ce vizează relansarea semifondului românesc. Elaborează strategii viabile coerente pe termen mediu si lung pentru marea performanta pe baza experienței acumulate in excelenta atletica.
Orasul Topoloveni – Argeș se află în zona colinară la trecerea dintre deal și câmpie, cu altitudine medie  de 275 m. Zona este pitorească, dealurile străbătute de drumuri și poteci permit desfășurarea , ca sport de masă, a competițiilor de mountain bike, prin Clubul Sportiv ”Top Arena” , la care sunt prezenti sute de participanti  de diferite vârste, ciclismul fiind la el acasă in Topoloveni. De asemenea, tenisul de masă, șahul, handbalul, atlestismul  din plan local au remarcat campioni naționali.
(Comunicat de presă – AKTA)

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *