Argint pentru Gabriela Ilie la „balcaniadă”

După 12 ani, România a fost din nou gazda unui Campionat Balcanic de atletism pentru juniori! Astfel, în zilele de 4 şi 5 iulie, pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Piteşti, aproape 350 de sportivi din 14 ţări au participat la „balcaniada” juniorilor 1. La startul competiţiei România a avut un lot format din 37 de atleţi, printre aceştia şi doi sportivi legitimaţi la LPS Câmpulung: Gabriela Ilie şi Alexandru Bugheanu.

Elevă a antrenorului Constantin Muşat, Gabriela Ilie (foto) a participat în proba de aruncarea ciocanului, iar cu un rezultat de 54.42m, s-a clasat pe locul secund într-o probă la care au participat în total 10 sportive.

Alexandru Bugheanu, elevul antrenoarei Doina Rusu, s-a clasat doar pe locul 5 la decatlon, asta, însă, după ce a câştigat două probe: înălţimea (cu 1,92m) şi lungimea (cu 6,40 m).

Oana Gheorghe – şi ea sportivă legitimată la LPS Câmpulung – (antrenor Costel Ionescu), a participat în week-end, în Serbia, la Campionatul Balcanic al Juniorilor 2 şi s-a clasat pe locul 4 la aruncarea greutăţii.

foto: Cristi Barbu (FRA)

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *