Aur pentru Denisa

Originară din comuna Berevoeşti, Denisa Dragimir are un an foarte bun în atletism; la alergare montană! După o serie de titluri câştigate peste hotare, musceleanca face senzaţie şi în ţară, iar cele mai recente medalii le-a obţinut chiar în acest sfârşit de săptămână!
Vineri, la Campionatul Naţional de Alergare Montană ce s-a desfăşurat la Buşteni, Denisa a câştigat proba de senioare, după ce a parcurs distanţa de 9km în 45 de minute şi 32 de secunde.
În această dimineaţă, Denisa a luat startul şi la Campionatul Balcanic desfăşurat tot la Buşteni, acolo unde s-a impus încă o dată, obţinând medalia de aur atât în proba individuală, cât şi la echipe. A alergat 9 km, cu o diferenţă de nivel de 700m, pe care i-a parcurs în 48,02 minute.
Mă bucur că am reuşit să îmi păstrez titlul de campioană balcanică, atât la individual cât şi pe echipe. Mi-am dorit foarte mult să câștig, iar pe viitor sper să reuşesc să obținut rezultate la fel de bune atât la Campionatele Europene, cât şi la Mondiale” – a declarat Denisa Dragomir, pentru sportinmuscel.ro, la scurt timp după cursă.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *