11-0 în două meciuri cu CSS Turnu Măgurele

Pe ternul II din Complexul “CS Muscel” s-au desfăşurat duminică după-amiază meciurile juniorilor de la CSS Dinicu Golescu Câmpulung, contând pentru Campionatul Republican, competiţie prinsă în calendarul Federaţiei Române de Fotbal.

De la ora 12.00, au jucat mai întâi juniorii A (1996-97), iar Dinicu Golescu a primit vizita formaţiei CSS Turnu Măgurele. Meciul a fost la dispoziţia muscelenilor antrenaţi de profesorul Cristi Creţu care s-au impus cu un categoric 8-0 după reuşitele lui Dorin Mahu (4), Alexandru Bădală, Leonard Creţu, Cosmin Năftănăilă şi Alexandru Florescu. După două etape disputate, juniorii A au maximum de puncte şi golaveraj 13-1 şi ocupă locul secund, după CS Mioveni!

De la ora 14.00 s-a jucat meciul juniorilor B (1998-99). CSS Dinicu Golescu a întâlnit echipa similară a Clubului Sportiv Şcolar Turnu Măgurele de care a dispus cu 3-0, după reuşitele lui Bogdan Ţiculeasa (2) şi Răzvan Băbuş, ambele în partea a  doua a jocului. În urma acestei victorii, mai tinerii musceleni au obţinut primele puncte şi au urcat în clasament până pe locul 6.
Etapa următoare, cea nu numărul 3, este programată pentru sâmbătă, în deplasare la Nucet.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *