VOLEI JUNIORI | CSS DINICU GOLESCU – CSS 1 CONSTANŢA 3-2

Echipa de juniori a Clubului Sportiv Şcolar “Dinicu Golescu” din Câmpulung a debutat duminică într-o nouă ediţie a Campionatului Naţional de Volei. În primul meci al noului sezon, muscelenii au primit vizita formaţiei CSS 1 Constanţa. După un început de joc excelent pentru gazde (2-0), “marinarii” păreau o victimă sigură! N-a fost nici pe departe aşa, pentru că au câştigat setul trei, reducând din diferenă şi au egalat apoi la “doi” după 25-21 în setul cu numărul 4!

În decisiv tot oaspeţii au început mai bine şi păreau că pot da lovitura la Câmpulung, numai că, pe final, jucătorii de la CSS Dinicu Golescu, susţinuţi de public şi apostrofaţi de la margine de antrenorul Caramelea, au revenit spectaculos de la 10-11! Au câştigat 5 mingi consecutiv, au făcut 15-11 au câştigat până la urmă la limită o partidă ce părea la un moment dat că o are sub control!
CSS DINICU GOLESCU – CSS 1 CONSTANTA 3-2
(26-24, 25-17, 21-25, 21-25, 15-11)
CSS DINICU GOLESCU: Alexandru Matei, Ovidiu Cicu, Andrei Gheorghiţoiu, Mihnea Mihăilă, Carol Necula, Florin Necula. Au mai jucat: Alexandru Iordache, Florin Croitoru, Bogdan Rizea şi Ştefan Ionescu.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *