Victorie mare, joc prost!

MUSCELUL CÂMPULUNG – ASTRA II PLOIEŞTI 1-0
A marcat: Mazarache (min.3)

MUSCELUL: Ene – Băduleanu, Vaciu, Zaharia, Leca, Jenaru (min.77 Miloşi), Panait, Toader (min.89 Olariu), Ion.I, Anghelina (min.68 Chira), Mazarache (min.90 Lulea). Antrenor: Alecsandru Popovici
ASTRA II: Preda – Ioniţă, M.Popescu, Iancu (min.63 Chişi), Jipa (min.73 V.Marin), Răileanu (min.73 Essono), Nicorescu, Manea, Răuţă, Hyacinthe (min.19 V.Gheorghe), Moise. Antrenor: Bucurel Dârman
Arbitri: Silviu Gulei – Andrei Căluşeru şi Caius Drulă (toţi din Drobeta Tr.Severin)
Observatori: Viorel Voicu (Slatina) şi Stelian Sandu (Tg.Jiu)
Cartonaş roşu: Mihnea Nicorescu (min.59)

Pentru Muscelul Câmpulung, jocul de vineri după-amiază cu lanterna roşie, Astra II Ploieşti, era capital! Orice alt rezultat în afara victoriei putea compromite un înreg sezon! Asta ştiau şi jucătorii, astfel că debutul meciului a fost unul furtunos, iar în minutul 3 Simon MAZARACHE a şi punctat pentru 1-0, după o pase primită de la „Ţeţe” Toader! Era, parcă, semnalul unei răzbunări cu vârf şi îndesat pentru un început greu de retur, cu numai două puncte acumulate în 5 partide disputate! Un motiv în plus era şi prezenţa în tribune a avocatului Flavius Cladoveanu, omul din conducerea administrativă venit să sprijine echipa!
Numai că, după vreo douăzeci şi ceva de minute de joc foarte bun, cu adversarul presat în propria jumătate şi cu ocazii de a-şi mări avantajul pe tabela de marcaj, muscelenii au scăzut ritmul! Au profitat ploieştenii care au tras un prim semnal de alarmă atunci când au marcat, dar golul le-a fost anulat pe motiv de ofsaid.
Elevii tehnicianului Popovici nu au privit asta ca pe o ameninţare şi au continuat jocul confuz până la finalul primei reprize!

Pauza nu a fost nici pe departe un sfetnic bun şi asta pentru că jocul confuz al echipei noastre a continuat! Nici măcar în minutul 59, când a primit uşor un penalty, nu s-a putut desprinde pe tabela de marcaj! Mazarache a fost cel care şi-a asumat responsabilitatea executării! A fentat portarul, însă a avut o execuţie total ratată, trimiţând mingea pe lângă poartă! Era imaginea perfectă a jocului prestat de Muscelul Câmpulung în faţa unei echipe de copii! Spre exemplu, din echipa oaspete, la cei 22 de ani ai săi,  Hyacinthe Senin (născut în 1993 ca şi Mazarache) era cel mai mare! Toţi ceilalţi „astrali” erau cu unul-doi sau chiar patru ani mai mici decât „veteranul” Hyacinthe. Mai mult decât atât şi acesta a fost înlocuit încă din prima repriză, cu un puşti de numai 18 ani!

Muscelul Câmpulung a câştigat vineri după-amiază pentru că a avut norocul să înscrie repede; pentru că a avut în faţă, aşa cum spuneam, un adversar neexperimentat sau pentru că, ajuns în situaţie clară de a marca, Romario Moise s-a pierdut cu firea şi a ratat nepermis!
Cu toate acestea, Muscelul Câmpulung şi-a atins obiectivul, a câştigat 3 puncte importante în clasament! Aş spune chiar, cele care vor menţine liniştea la echipă, însă în vinerea-mare Muscelul Câmpulung a făcut un joc slab, poate chiar prost, iar pentru asta nimeni nu are nicio scuză.

Rezultatele complete (sursa: liga2.ro)
CS Afumaţi – Atletic Bradu   1-0
Voican (80)
Urban Titu – CS Vişina Nouă  2-1
D. Neguţ (48, 56) / Aria (65)
CS Podari – SCM Piteşti  3-1
Surugiu (24, 34, 42) / Dalu (89)
Chindia Târgovişte – Concordia II Chiajna  2-0
D. Popa (16, 80)
Muscelul Câmpulung – AFC Astra II   1-0
Mazarache (3)
Inter Clinceni – Sporting Roşiori   1-2
Al. Andrei (77) / Vâlcică (10, 38)
CS Ştefăneşti – FCM Târgovişte   3-2
Bereşoae (60), I. Voicu (65), V. Mihai (74) / Leţu (11), Mândru (86)

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *