Sportul muscelean 2015 în 40 de imagini

    La sfârşit de an ne-am gândit să unim într-un colaj o parte dintre fotografiile de arhivă care „vorbesc” cel mai bine despre performanţa sportivilor musceleni în 2015! Am încercat să prezentăm sportivi… oameni din sport în diferite ipostaze… să „colorăm” sportul muscelean! Ordinea fotografiilor în TOP 40 este aleatorie, nu în funcţie de vreun criteriu!

001 mazarache1 PASUL CEL MARE. Începutul de an l-a prins pe Simon Mazarache în cantonament la Voina, sub comanda lui Alecsandru Popovici la Muscelul Câmpulung, în Liga a III-a! În vară acesta a schimbat antrenorul… echipa… şi eşalonul!

002 norris presedinte 2 ALEGEREA. În luna februarie a anului 2015, musceleanul Norris Măgeanu a fost ales, prin vot, preşedinte al Federaţiei Române de Automobilism Sportiv. Muscel TV a fost acolo…

003 cs pristavu3 SUPERLIGA. CS Pristavu Câmpulung „joacă” la cel mai înalt nivel în sporturile de echipă! În 2015 este vicecampioană naţională la tenis de masă – masculin!

004 premiere4 „NICIO MASĂ FĂRĂ PEŞTE” – era o lozincă a perioadei comuniste, pe care o putem actualiza în… „Niciun podium fără jucătorii de la CS Pristavu”. În centru, Alex Manole şi Alin Spelbuş

005 cupa primvarieii5 CUPA PRIMĂVERII – a devenit o competiţie tradiţională la Câmpulung. S-a desfăşurat şi în 2015, iar prima ediţia a avut loc în 2001, pe când se numea „Cupa Presei”

006 minge6 SUGESTIV!  Bătută pe tot terenul, mingea a găsit un moment de odihnă!

007 nea sandu7 MULTIFUNCŢIONAL. Maseurul Sandu Epure, omul bun la toate când vine vorba de fotbal.

009 sedinta foto8 CLICK. „Cartea de identitate” a echipei de fotbal Muscelul Câmpulung în acest an! Galerie foto semnată Adrian Chiru

010 conferinta29 OŞTILE STAU FAŢĂ-N FAŢĂ. Când vremea a permis, la echipa de fotbal s-au ţinut conferinţele de presă în aer liber, chiar pe terenul de joc

012 dinicu10 ACTUL. Pentru că nu toţi spectatorii au acces la documentele oficiale, cam aşa arată o foaie de joc a echipei gazdă, „trecută” prin mâna unui jurnalist

013 afis11 AFIŞ. Suporterii sunt informaţi prin afişe stradale, de fiecare dată când echipa are programat meci pe teren propriu…

014 galerie12 „GALERIE CA-N GIULEŞTI / Doar la Câmpulung găseşti” – este un refren al galeriei muscelene care s-a auzit în acest an şi pe micuţul stadion din comuna braşoveană, Hărman, acolo unde Muscelul s-a impus cu 3-0.

015 fete volei13 BUCURIE după încă un punct câştigat de voleibalistele de la CS Muscel Câmpulung…

016 butoi 0414 NEÎNVINS. „Dacă Dumnezeu mi-a mai dat o şansă, înseamnă că mai am de făcut câte ceva!” – spune Ionuţ Butoi (foto jos) după nefericitul eveniment din Afganistan. Este un foarte bun înotator, a fost legitimat la Steaua Bucureşti, iar acum se pregăteşte pentru a participa la Jocurile Paralimpice „Invictus”.

017 ciclism15 START. Prin „grija” lui Răzvan Jugănaru, an de an, sute de rideri vin la Câmpulung să alerge la competiţia de mountain bike, „Lupii Dacilor – Trofeul Muscelului”

018 fotbalista16 IOANA. Priviţi atent această fotografie şi descoperiţi-o pe Ioana, între băieţi!
Este a patra (de la dreapta la stânga) şi joacă la Juniorii E de la CSS Dinicu Golescu Câmpulung.

019 sanie17 PERFECTĂ PENTRU ACEASTĂ IARNĂ! În lipsa zăpezii, saniuţa „fuge” şi pe asfalt! Imaginea a fost surprinsă în timpul concursului „Sania – tradiţie şi viitor” organizat în Grădina Publică din Câmpulung, în luna septembrie.

020 biliard18 BILIARD. Încet-încet, prin First Club, biliardul îşi face loc printre sporturile locale.

043 natatie19 PE LOCURI… „Înot pentru sănătate” a ajuns la a treia ediţie. Urmând, parcă, acest îndemn, tot mai mulţi copii vin la bazinul din cartierul Grui

042 kickboxing20 UNQ. Prin pasiunea lui Irinel Bădulescu (Unq), kickboxing-ul îşi face şi el, timid, loc printre sporturile din Muscel. Atât de timid încât primele medalii naţionale deja au apărut.

021 box scandal21 MAI MARE GURA. 2015 a fost un an greu pentru boxul românesc şi chiar pentru cel muscelean. Prezent la Câmpulung, „moşul” Doroftei s-a lovit de… cruda realitate!

022 box - timpul22 TIMPUL nu iartă pe nimeni! Foto sugestiv la schimbul dintre generaţii în boxul muscelean!

023 alexandra berechet culturism23 ALEXANDRA. Multiplă campioană naţioanlă în box, musceleanca Alexandra Berechet a părăsit ringul pentru podiumurile din culturism (foto: facebook)

024 dan nistor24 CĂPITANUL. Dan Nistor, cel mai bun produs al ultimilor ani în fotbalul muscelean, poartă în acest sezon banderola de căpitan în Liga I, la Pandurii Tg.Jiu.

025 dode225 LA VOLAN. „Dode” Andronache, acolo unde se simte cel mai bine…

026 vtm26 AUTOMOBILISMUL a fost şi rămâne o tradiţie în sportul muscelean. Din 2006 Câmpulungul este nelipsit de pe harta competiţiilor de Viteză în Coastă (foto: Alex Florea)

027 sah27 GÂNDITORUL. Încet dar sigur, „sportul minţii” câştigă tot mai mult teren în Muscel

028 coman28 LA MARGINEA TERENULUI. Emblemă în fotbalul muscelean, Sergiu Coman luptă acum să se impună şi ca antrenor. Iar începutul este bun!

029 teren holcim29 BAZA. „Sportul înseamnă sănătate!”, iar şcolile trebuie să ofere elevilor condiţii dintre cele mai bune şi pentru această „materie”! În 2015, Holcim a venit în ajutorul Colegiului Tehnic din Câmpulung cu această „bijuterie”…

030 vestiare30 ACASA. Fotbal Club Muscelul Câmpulung – zona vestiarelor

031 gala fotbalului31 GALA FOTBALULUI MUSCELEAN – un eveniment care i-a readus la Câmpulung pe cei mai buni jucătorii care au evoluat la ARO Câmpulung în Divizia B.

032 veterani32 VETERANII. Organizatorii Galei nu i-au uitat nici pe jucătorii anilor ’80, care au evoluat pentru Muscelul Câmpulung

036 panturoiu33 PANTERA. Andreea Panţuroiu sare spre o nouă medalie (foto Cristi Barbu)

041 edi nicolaescu34 DUBLA. Musceleanul Eduard Nicolaescu a devinet în 2015 campion la judo în două ţări: România (la tineret) şi Elveţia (la seniori)

040 tentea35 OBIECTIV ATINS. Pilot de monobob, Mihai Tentea (cu tricolorul pe umeri) şi-a câştigat dreptul de a participa la Jocurile Olimpice de Iarnă pentru Tineret.

044 pacioianu36 SUS. Bobul muscelean este acolo şi datorită antrenorului Iulian Păcioianu (foto: facebook)

037 tenis 0337 ÎN JOACA. Sus mâna cine este „pentru” când vine vorba despre tenisul de câmp! Moment de respiro în baza sportivă Ceramus Câmpulung

038 vlad mariea38 „DUPĂ LUPTĂ ŞI RĂSPLATĂ”: Radu Mâzgaciu şi George Vlad Mariea

039 raluca baduleanu39 REZULTATUL. Raluca Băduleanu sau…  momentul acela de satisfacţie în sport!

033 intreviu40 MEDIA. În tot acest an, MUSCEL TV a fost alături de fiecare sport, de fiecare sportiv. Aici, la Gala Fotbalului, alături de Ionuţ Badea – antrenor secund al echipei naţionale a României, calificată la EURO 2016.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *