Scor de NBA, într-un meci în care căpitanul oaspeţilor a reuşit mai mult de jumătate dintre punctele marcate de echipa sa!

BC TOTAL GHEORGHIŢĂ POPOVICI – CSS SIBIU 100-113
MVP – Adrian Bleoca (64 puncte reuşite)

Meci spactaculos astăzi la prânz în sala de sport de la Colegiul Pedagogic „Carol I” din Câmpulung, în derbiul grupei de calificare pentru Campionatul Naţional de baschet masculin – U16. BC Total „Gheorghiţă Popovici” a primit vizita favoritei seriei,  CSS Sibiu, în faţa căreia avea nevoie de o victorie la peste 40 de puncte diferenţă pentru a o depăşi în clasament. Începutul a fost bun pentru echipa musceleană, însă cu toate acestea avantajul de numai 10 puncte la jumătatea meciului (63-53) nu părea suficient pentru a-i motiva pe elevii profesorului Radu Dinu să recupereze diferenţa! A fost 29-22 în primul sfert şi 34-31 în cel de-al doilea.
După pauză, oaspeţii nu doar că au echilibrat jocul, dar au şi punctat mai mult, moment în care a ieşit la rampă căpitanul sibian, Adrian BLEOCA (foto, nr.6) cel care a marcat aproape la fiecare fază de atac, din toate poziţiile, fiind, practic, de neoprit! A reuşit până la final 64 de puncte, mai mult de jumătate din totalul punctelor echipei sale, care s-a impus la final cu 113-100, după 28-26 şi 32-11 pentru sibieni în sferturile 3 şi 4.

Aşadar, scor cu „trei cifre” pentru ambele echipe, situaţie mult mai des întâlnită în NBA decat într-un meci din Campionatul României, indiferent de categoria de vârstă, în timp ce Adi Bleoca a fost de departe cel mai bun jucător de pe teren. Sibienii mai au un joc de disputat în grupă, însă indiferent de rezultat sunt calificaţi pentru faza următoare.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *