MECI CARITABIL | Sala de sport de la „Dinicu Golescu”, invadată de jucăriile din pluș

   La final de an, înaintea vacanței de iarnă, elevii Colegiului Național „Dinicu Golescu” din Câmpulung participă la o competiție caritabilă. Așa s-a întâmplat și ieri la prânz, când inițiativa profesorului Iulian Nicolaescu, a strâns încă o dată zeci de copii în sala de sport: unii în postura de jucători de baschet pentru meciurile care urmau, ceilalți doar spectatori.

Evenimentul a coincis cu încheierea concursuluiIntră în joc… câștigă sănătate, inițiat de Instituția Prefectului, iar cum cele două echipe de la Dinicu Golescu s-au clasat pe locul 2 atât la feminin, cât și la masculin, a fost momentul potrivit pentru festivitatea de premiere.
   Momentul mult așteptat a fost acela în care jucătorii celor două echipe de baschet au format un cerc la centru terenului, iar spectatorii au aruncat cu jucăriile din pluș pe care le-au adus special pentru acest eveniment caritabil.
Așadar, un moment cu adevărat emoționat și în același timp, încă un motiv de a-i felicita pe toți elevii Colegiului Național Dinicu Golescu, pentru gestul lor!
Au urmat, apoi, meciurile de baschet între elevii liceului, mai întâi fetele, apoi băieții, însă pe cine ar mai interesa un rezultat final, când totul s-a vrut a fi „altfel”…

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *