Iulian Chirița, prima medalie internațională în plină perioadă de pandemie Covid-19

Între 9 și 11 octombrie, la Berlin, în Germania, s-a desfăşurat o nouă ediție a concursului de tenis de masă ”Top 10 – Europa”, competiție pentru juniori şi cadeţi. România a fost prezentă cu cinci sportivi, printre aceştia şi Iulian Chiriţa, jucător legitimat la CS Voinţa Câmpulung, elev al antrenorului Mădălin Ionaşcu.
Tânărul sportiv muscelean a înregistrat cea mai bună performanţă a delegaţiei ţării noastre, clasându-se pe locul secund în competiţia cadeţilor, obținând, așadar, medalia de argint după cele cinci victorii şi două înfrângeri:
Iulian Chirița – Daniel Berzosa 3-1
Iulian Chirița – Darius Movileanu 2-3
Iulian Chirița – Andrei Istrate 3-1
Iulian Chirița – Lleyton Ullmann 3-1
Iulian Chirița – Jakub Goldir 3-0
Iulian Chirița – Felix Lebrun 2-3
Iulian Chirița – Mateusz Zalewski 3-0
   Așadar, Iulian Chirița pe locul secund, francezul Felix Lebrun a fost în fruntea clasamentului, iar podiumul a fost completat de un alt român, Andrei Istrate (CSA Steaua București).
O altă medalie a delegației României la Top 10 Europa a fost obținută de Elena Zaharia, locul al treilea și medalie de bronz la junioare. Să mai spunem și faptul că din delegația României prezentă în Germania a făcut parte și Mădălin Ionașcu, antrenorul echipei naționale masculine de juniori.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *