FOTBAL | Primul jucător de la CSS Dinicu Golescu, selecţionat la lotul naţional al României

Pe adresa Clubului Sportiv Şcolar Dinicu Golescu din Câmpulung a ajuns un e-mail din partea Federaţiei Române de Fotbal prin care conducerea clubului este anunţată de convocarea portarului Robert Horeboiu la naţionala de fotbal a României U15:
„În perioada 16-23 februarie, lotul naţional al României U15, va participa la dubla amicală împotriva Republicii Moldova, care va avea loc în Piatra Neamţ. Suntem bucuroşi şi vă informăm că jucătorul Dragoş Horeboiu a fost convocat la acţiunea menţionată şi vă solicităm respectuos, în vederea unei colaborări fructuoase şi reciproc avantajoase, să-i permiteţi participarea la această acţiune. Reunirea lotului are loc în data de 16 februarie, ora 7.00, la Centrul Naţional Mogoşoaia” – se arată în comunicat.

Tânărul portar muscelean este născut în anul 2002, iar la cei 14 ani, are 189cm înălţime, fiind la CSS Dinicu Golescu de aproape 8 ani!  Este pentru prima dată când un sportiv al secţiei „Fotbal” de la CSS Dinicu Golescu este convocat la o acţiune a echipei naţionale. În perioada, cantonamentului amintit, România va susţine două meciuri amicale împotriva echipei similare a Republicii Moldova, pe 21 şi pe 23 februarie. La nivelul seniorilor, ultimul muscelean care a îmbrăcat tricoul echipei naţionale a României este Dan Nistor.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *