FOTBAL | Copilul din Mățău s-a făcut mare! IOANA BĂLĂCEANU a debutat cu gol în naționala de senioare a României

 Musceleanca Ioana Bălăceanu (17) a atins o nouă bornă în cariera sa și este una extrem de importantă! După transferul de la CSS Dinicu Golescu Câmpulung la Olimpia II Cluj Napoca; debutatul la naționala României de junioare și apoi debutul în prima divizie a fotbalului românesc feminin la Olimpia Cluj Napoca, musceleanca a debutat astăzi, cu gol și în naționala de senioare a României!  Prima reprezentativă, antrenată de Mirel Albon, se află în această perioadă la ”Alanya Gold City Cup” – un turneu amical ce se desfășoară în Turcia.
În primul meci, România a întâlnit echipa similară a Turkmenistanului, de care a dispus cu un categoric 13-0, iar musceleanca a marcat de două ori, în minutele 17 și 54. Ioana a jucat din primul minut și a rămas pe gazon toate cele 90 de minute ale partidei. România va disputa alte două partide în faza grupelor: cu Uzbekistan (pe 1 martie) și cu India (pe 3 martie).
Dacă evoluția Ioanei Bălăceanu de la acest turneu îl va mulțumi pe antrenorul Mirel Albon, atunci musceleanca ar putea face parte din lotul tricolor care va participa la calificările pentru EURO 2021. Reprezentativa feminină a României a fost repartizată în Grupa H, alături de Elveția, Belgia, Croația și Lituania, iar primul meci este programat pe teren propriu, pe 8 octombrie, împotriva Belgiei.

Foto: Evima Football

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *