EXCLUSIVITATE! Preşedintele AJF Argeş, Corneliu Sorescu, şi-a anunţat demisia

Adunarea Generală a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Argeş, desfăşurată vineri după-amiază la hotel IATSA din Ştefăneşti, a fost una tensionată! S-au prezentat bilanţurile anului calendaristic 2014, s-a prezentat punctul de vedere al reprezentantului Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Argeş cu privire la asigurarea ordinii publice la meciurile considerate cu risc în eşaloanele 4 şi 5, dar a fost şi scandal! Mult scandal! S-a discutat pe marginea „materialelor transmise de unii membri ai C.J.A.O. Arges în spaţiile media”, în urma cărora arbitrul Ştefan Toboşaru şi observatorul Marian Mincă au fost excluşi din activitate, pentru ca la capitolul „Discuţii” de pe ordinea de zi, să fie aduse diferite acuze celor din conducerea A.J.F., fiecare dintre acestea demontate de cei vizaţi.

Însă punctul culminant al Adunării Generale a fost atunci când preşedintele AJF Argeş, Corneliu Sorescu, şi-a anunţat demisia din fruntea forului argeşean de fotbal chiar în ziua în care a împlinit 64 de ani: „Domnilor eu constat că, de fapt, am pierdut frâiele Asociaţiei Judeţene de Fotbal, voi pleca, nu este niciun secret, mă mut la Ilfov şi mă voi angaja şi la Federaţia Română de Fotbal ca şi colaborator. Consideraţi demisia mea depusă în această seară şi în 30 de zile voi organiza alegeri anticipate, aşa cum prevede regulamentul.
Au fost persoane care au încercat să schimbe decizia preşedintelui, sperând totodată că noaptea va fi un sfetnic bun pentru Corneliu Sorescu, iar acesta va reveni asupra deciziei.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.