EXCLUSIV | Ana Bogdan: „La Câmpulung mă simt minunat, este o energie pozitivă, o energie care îmi dă putere”

  Aceasta a fost declarația jucătoarei de tenis, Ana Bogdan, logodnica musceleanului Norris Măgeanu, dată la sfârșitul lunii octombrie pentru Muscel TV, în timp ce se afla pe Dealul Mățău, la Focul lui Sumedru! „De fiecare dată când vin aici mă simt minunat, este o energie pozitivă, o energie care îmi dă putere, îmi încarc bateriile de fiecare dată când vin la Câmpulung Muscel și mă bucur de fiecare clipă pe care o petrec aici. Mă bucur tare mult că am ocazia să cunosc acești oameni minunați, că mă aflu printre ei și că, în curând, mă vor adopta și pe mine, aici la  Câmpulung.”



    Raluca Olaru și Ana Bogdan,
victorii importante la Australien Open

  Jucătoarea de tenis cu origini câmpulungene, Raluca Ioana Olaru, a început cu o victorie primul turneu de mare slem al anului. La Australian Open, Raluca face echipă în proba de dublu cu Olga Savchuk (Ucraina), iar în primul meci, cele două s-au impus clar, 2-0 (6-3, 6-3) în fața dublului Kozlova / Putintseva, calificându-se în turul al doilea al turneului de la Melbourne. Pentru a accede, însă, în optimile de finală, Raluca și partenera sa, trebuie să treacă de cehoaicele Safarova și Strycova, mult mai bine clasate și, totodată, favorite ale întâlniri. Meciul este programat a se desfășura vineri dimineața la ora 4.00 (ora României).
La rândul său, Ana Bogdan a produs noaptea trecută încă o surpriză la Australian Open și s-a calificat în turul trei al probei de simplu! După ce a trecut mai întâi de favorita nr.11, Kristina Mladenovic, (6-3, 6-2), Ana a avut o revenire spectaculoasă în întâlnirea cu Yulia Putintseva din turul secund: 2-6, 6-2, 6-3, câștigând, astfel, un meci spectaculos care a durat două ore şi 8 minute pe o temperatură care atingea pe alocuri și 38 de grade C, la umbră! În urma acestui succes, Ana Bogdan a intrat, în premieră, între primele 100 de jucătoare ale lumii, ocupând în prezent locul 88!


.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *