DERBY | CS RUCĂR – GLORIA BEREVOEŞTI 3-3 (0-2)

Au marcat: Al. Idor (50), Ciorciovel (60 pen), Răuţă (90+3 pen) / Gălan (27), Rover Cârstea (30, 90+4)
Meci dramatic astăzi la Rucăr, în cadrul etapei a XIV-a a Diviziei D la fotbal, între echipa locală, CS Rucăr şi Gloria Berevoeşti, reprezentantele zonei Muscel în acest eşalon. Oaspeţii au avut 2-0 la pauză şi păreau că au rezolvat rapid numele învingătoarei, numai că, după pauză, lucrurile au luat o întorsătură neaşteptată, iar în minutul 90 scorul era egal, 2-2!
Minutele de prelungire au fost şi mai dramatice! Mai întâi, în minutul 90+3 gazdele au preluat conducerea după golul marcat de Răuţă din penalty; apoi doi jucători (câte unul de la fiecare echipă) au fost eliminaţi pentru lovire reciprocă; pentru ca la faza imediat următoare oaspeţii să stabilească scorul final, 3-3!
De parcă ce s-a întâmplat pe teren nu a fost de ajuns, „meciul” a continuat în vestiarul arbitrilor, acolo unde delegatul formaţiei Gloria Berevoeşti a depus o contestaţie  de substituire de jucător şi aşteaptă acum soluţionarea cu speranţa că echipa sa va câştiga meciul la… masa verde!  Este, pe scurt, povestea derbiului muscelean, pe marginea căruia vom reveni cu un rezumat VIDEO luni seara la Jurnalul Sportiv Muscel TV.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *