DECIZIE | Aly Drăgan, jucătorul care a lovit un arbitru, suspendat pentru… 1 an!

Imaginile surprinse duminică la jocul dintre AS LERESTI şi A.S. GODENI, când jucătorul echipei gazdă,  Alexandru Bogdan Drăgan, l-a lovit pe centralul partidei, Nicuşor Marin, au făcut în aceste zile „turul” televiziunilor naţionale! Meciul, contând pentru prima etapă din play-off în Seria Nord a Campionatului Judeţean a fost, astfel, oprită în minutul 37, la scorul de 2-0 în favoarea echipei vizitatoare. Marţi după-amiază, în cadrul Comisiei de Disciplină, incidentul a fost analizat, iar în faţa membrilor Comisiei a fost prezent şi Alexandru Drăgan, „acesta recunoscând şi regretând faptele săvârşite, cu rugămintea ca hotărârea Comisiei să fie una mai indulgentă, fiind la prima abatere” – scrie site-ul ajfarges.ro

     Rezoluţia Comisiei de Disciplină: Jocul se omologheaza cu rezultatul de 3-0 în favoarea echipei A.S. Godeni in baza art. 29.4 din regulamentul disiciplinar FRF/AJF, iar jucatorul Dragan Alexandru Bogdan de la echipa A.S. Leresti se suspenda 1(un) an in baza art.65, lit.e din regulamentul disciplinar FRF/AJF si o penalitate financiara de 500 lei in baza listei anexe la regulamentul disciplinar AJF, poz.6, col.4.
In sedinta comisiei de disciplina hotararea s-a luat cu 2 voturi pentru (Sandru Ilie si Ionescu Ion) care au propus un an suspendare si 500 lei penalitate financiara deoarece arbitrul a prezentat Certificat Medico Legal ceea ce presupune incadrarea la art.65, lit.e, dacă lovirea a produs vătămarea fizică a oficialului de joc suspendarea aplicată va fi de la 1 la 2 ani; si un vot impotriva (Dinu Alin) care a propus suspendarea jucatorului pentru 10 jocuri cu aceeasi penalitate financiara, tinand cont si de circumstantele atenuante, jucatorul nefiind sanctionat in ultimii 11 ani cu nici o alta sanctiune. Pentru pozitia corecta care a avut-o in fata comisiei de disciplina precum si starea emotionala a jucatorului in urma unui deces in familie cu aproximativ cu 3 saptamani.

foto: facebook.com

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *