Astăzi, în Cupa României: MUSCELUL CÂMPULUNG – SCM PITEŞTI (ora 17.30 – stadionul „Municipal”)

Reprezentantele judeţului Argeş prezente în faza a III-a a Cupei României la fotbal, Muscelul Câmpulung şi SCM Piteşti, se vor întâlni miercuri după-amiază în meci direct, pe stadionul „Municipal” din Câmpulung (ora 17.30). Conform modului de organizare al competiţiei, în primele tururi echipele participante sunt împerecheate pe criterii geografice, acesta fiind şi motivul pentru care cele două echipe argeşene se întâlnesc în meci direct!

Înaintea jocului de mâine, starea de spirit în cele două tabere este diferită, dar obiectivul acelaşi: fiecare echipă îşi doreşte să meargă mai departe în competiţia surprizelor!
MUSCELUL Câmpulung încă aşteaptă confirmarea din partea Comitetului Executiv al FRF dacă va evolua sau nu la Liga a III-a în noul sezon, iar din punct de vedere al lotului, deşi are mulţi jucători în probe, aceştia nu sunt încă legitimaţi şi, drept urmare, nu pot evolua! „Ne vom juca şansa până la capăt, chiar dacă favoriţi sunt oaspeţii noştri“ – a declarat directorul tehnic de la Câmpulung, Alecsandru Popovici.

De partea cealaltă, pentru SCM Piteşti acesta este primul joc oficial din noul sezon şi are ca obiectiv promovarea în liga secundă! Asta nu-i împiedică pe piteşteni să încerce să facă o figură frumoasă în Cupa României. Cu o bancă tehnică nouă şi cu o serie de jucători experimentaţi, transferaţi în această vară pentru a completa un lot foarte bun şi în sezonul precedent, piteştenii sunt favoriţi pentru acest joc. „Vreau să ajungem cât mai departe. Dacă vom reuşi să aducem la Piteşti o echipă de Liga a II-a sau chiar de prima Ligă, ar fi foarte bine“ – a declarat presei judeţene noul antrenor, Adrian Neaga.

Arbitri partidei: Cristian Catana (Târgovişte) – Gabriel Boncz (Făgăraş)
şi Andrei Pavel Cojocaru(Braşov)

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *