Alimente de la Uniunea Europeana

   Dacă în alte localităţi din judeţ distribuirea alimentelor de la Uniunea Europeană se află abia la început, la Câmpulung, aproximativ 90 la suta dintre persoanele care au primit tichete şi-au ridicat deja ajutoarele. Astăzi, la Piaţa din cartierul Grui, s-a continuat distribuirea acestora, stocul fiind suficient.

Prima transă de alimente de la UE a sosit la Câmpulung înainte de sărbătorile de iarnă. De atunci şi până în prezent, în municipiul nostru au ajuns 4 camioane cu produse alimentare, fiind aşteptat încă un transport. În această perioadă cei mai mulţi dintre câmpulungeni şi-au ridicat deja pachetele. Astăzi, la piaţa din cartierul Grui mai multe persoane, în majoritate dintre cele aflate pe listele suplimentare, aşteptau la rând pentru a intra în posesia alimentelor. Reprezentanţii Primăriei au anunţat că distribuirea alimentelor se va face doar în zilele de miercuri, în intervalul orar 13.00-14.00.
În situaţiile în care la coadă aşteaptă mai multe persoane, distribuirea alimentelor se va face până la ultima persoană care aşteaptă. Astfel că, de multe ori, angajaţii serviciului social depăşesc cu mult ora 14.00, ora limită fixată în program. (Manuela Ionaşcu)

* Pentru mai multe ŞTIRI MUSCEL TV click AICI

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *